DE KvK GAAT VOLLEDIG DIGITAAL (BIJ EXPORT)

De Kamer van Koophandel werkt inmiddels al grotendeels digitaal; dat is sneller, efficiënter en natuurlijk beter voor het milieu. Ook het aanvragen van exportdocumenten kan al een aantal jaren volledig digitaal. YourCustoms maakt daar handig gebruik wanneer u via onze portal uw exportdocumenten aanmaakt.

Toch wordt nog altijd een klein deel van de aanvragen via de post gedaan. De KvK heeft nu aangegeven per 5 april 2021 volledig te stoppen met het verwerken van aanvragen per post. Vanaf die datum zullen alle exportdocumenten digitaal moeten worden aangevraagd en worden deze ook enkel nog digitaal verstrekt. Het is de volgende stap in het synchroniseren van de Kamers van Koophandel in verschillende landen, waardoor samenwerking en uitwisseling makkelijker wordt.

Maakt u nog gebruik van papieren aanvragen? Dan is het tijd om u te verdiepen in het digitaliseren van de aanvraag. Via YourCustoms kan dit heel eenvoudig. Door de koppeling die ons platform heeft met de KvK gaat een aanvraag indienen razendsnel. Zo zijn uw goederen snel onderweg mét de juiste papieren!

Meer weten? Start de gratis demo of neem contact met ons op.