YOURCUSTOMS NA DE BREXIT

Het had wat voeten in aarde, die Brexit. Na een lange aanloop met talloze afgewezen deals, twee afgetreden premiers en nieuwe verkiezingen gaat het Verenigd Koninkrijk nu toch echt de Europese (handels)Unie verlaten. En dat heeft gevolgen, ook voor u.

Wie naar het VK wil (blijven) exporteren heeft daar straks douanedocumenten voor nodig. Welke dat precies zullen zijn is nog onduidelijk: wellicht komt er een handelsverdrag, misschien ook niet. Maar omdat het Verenigd Koninkrijk straks geen deel meer uitmaakt van de interne Europese markt, is vrij verkeer van goederen in elk geval niet langer mogelijk. Afhankelijk van het soort goederen dat wordt geëxporteerd zijn daarom verschillende exportdocumenten nodig.

Al met al gaat exporteren naar het VK wat meer werk zijn dan voorheen. Gelukkig heeft YourCustoms een speciale tool ontwikkeld die u hierbij gaat helpen. Via onze website kunt u straks eenvoudig, snel en goedkoop de juiste documenten opmaken. Na een check door onze douane-experts zijn uw goederen daarna helemaal klaar voor hun reis naar het Verenigd Koninkrijk. Zonder gedoe.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Of ga direct van start!